Dieselvakt1 866 kr

Stöldlarm för bränsletanken!


Hur fungerar det? 

Dieselvakten kopplas in på befintlig kabel från tanksensorn vilket innebär att det inte kräver någon åverkan på tanken. Då inte tändningen är till på fordonet och nivån i bränsletanken sjunker, aktiveras larmet. Själva larmet är trådlöst och kan sändas till en GSM enhet/siren/befintligt larm. Systemet kräver ingen programmering då det är självlärande.


Till vad fungerar det? 

Dieselvakten fungerar till alla fordon som har 12V alternativt 24V system och en bränsletank. Bränsletanken mäter man i Ohm (lastbilstank ca 300 Ohm) Dieselvakt klarar från 0 till 1250 Ohm! Detta gör att man med stor sannolikhet kan säga att Dieselvakt fungerar till alla lastbilar, jordbruksmaskiner, entreprenadsmaskiner, båtar och bilar.

Vilka modeller finns det? 

Dieselvakt med GSM – Larmar genom att skicka SMS/ringa upp till 8 telefonnummer och/eller larmcentral. GSM enheten är Satspot utan GPS och fjärrkontroller. 

Dieselvakt med trådlös siren - IP44, 12 alt. 24VDC

Dieselvakt med mottagare - inkoppling i befintligt larm med ingång.

Dieselvakt - kan i kombination med GSM enhet byggas ut till att vara ett positioneringssystem och komplett larm med allt från rörelselarm, personskydd, temperaturlarm osv.


Broshyr

Manual

Manual Satspot


Flera populära produkter

GSM A2m2

1 925 kr
Läs mer

GSM A3+

3 818 kr
Läs mer

Heat-Link A22+

4 069 kr
Läs mer

Radiolink TR-4E GSM

4 415 kr
Läs mer